מהי החשיבות של מנדף במטבח מבחינה בריאותית ?

איכות אוויר לקויה במטבחים מהווה סכנות בריאותיות רבות.
בערך 80% ממקרי הסרטן נגרמים כתוצאה מהסביבה ולא מגנטיקה.
זה כולל חשיפה לחומרים מסרטנים. ניתן למצוא הרבה חומרים רעילים במוצרים לניקוי בתים ובאוויר.
על סמך ארגונים סביבתיים, סביבות ביתיות מזיקות פי שתיים מתנאי סביבה חיצוניים.
במציאות, האדם הממוצע שוהה 80 אחוז מהיממה בתוך ביתו.
האוויר שבתוך הבתים מזוהם מכל מיני סיבות : חומרי ניקוי בשימוש, חוסר איוורור מספק, עובש וטחב, סביבה חיצונית מזוהמת ועוד. 

השימוש במנדף הוא בדיוק כמו השימוש בארובה, מאחר ורוב רכיבי הבית כבר הוגדרו במסגרת חוקי הבנייה.
הוא חותר לשמירה על יעילות אנרגטית, לחיים נוחים ושקטים. נראה שהוקלו חוקי הבנייה למנדפים ללא צינור.
מנדפים ללא צינור הותרו לשימוש  ע׳׳י חוקי הבנייה הבינלאומיים. למרות זאת, חשוב שיהיה קיים אוורור טבעי נוסף או אוורור מכני.
מקור האוורור הנוסף עלול להיות מפוח נפחי, חריץ לפליטת אוויר מהמטבח או צינור המחובר למנדף שלכם.
מקור אוורור נוסף יוודא שלא יקרו תקלות בשימוש קולט האדים שלכם.

השאלה הנשאלת היא האם מנדפים באמת עובדים?
המנדפים חשובים מאד לאיכות האוויר במטבח. בגדול, מנדפים בעלי צינור הפולטים אוויר כלפי חוץ יעילים יותר ממנדפים במיחזור חוזר. 
יחד עם זאת קיימים קולטי אדים טובים במחזור חוזר
יש מספר מסנני אוורור המיועדים לאזור הבישול שלכם. בבחירת המותג, אתם כנראה תצטרכו עזרה. לכן, קודם חשוב להתייעץ איתנו.
בבואכם לבחור מנדף, חשוב להיות מודעים למאפיינים מסוימים כגון עוצמת נפח, אספקת כוח ויעילות.
ישנם מנדפים במחזור חוזר הנמצאים בשימוש נרחב. מרבית הלקוחות מעדיפים מנדפים בעיצוב מלוטש , נורות LED זוהרות וגימור מתכת עמיד.
חשוב לבחור מנדף שיהיה יעיל ועמיד במשך שנים רבות. 

 

 

 

שיתוף:

פוסטים נוספים

שלחו לנו הודעה

דילוג לתוכן